-21%

Fürdődézsa 2m

A fürdődézsáról:


A fűthető fürdődézsa télen-nyáron remek felüdülést és kikapcsolódást jelent, időjárástól függetlenül akár esőben, hóban is! Egyszerre 6-8 személy is élvezheti a szabadtéri fürdőzést, páratlan élményt szerezve ezzel. Az általunk forgalmazott vörösfenyőből készült dézsa 120 cm magasságú 200 cm átmérőjű, 4,5 cm vastagságú. Ebben a méretben 6-8 személy kényelmesen élvezheti a fürdőzést, és ezt az űrtartalmat az inox kályha 2-2,5 óra alatt minden körülmények között felfűti. 


Ezen kívül egyedi igénynek megfelelő méret elkészítését is vállaljuk! 

Normál ár: 750 000,00 Ft

Akciós ár: 595 000,00 Ft

szauna.hu Jöjjön el hozzánk Jöjjön el, próbálja ki!

Jöjjön el bemutatótermünkbe, válogasson kedvére, győződjön meg a minőségről és próbálja ki a saját bőrén mindazt, amit ezeken az oldalakon megpróbálunk körülírni!

Címünk: 2030 Érd, Budai út 20.

Nyitvatartás: Egyeztessünk!

szauna.hu - szauna, infraszauna azonnal Szaunáját azonnal viheti!

Szaunáinkat saját magunk importáljuk. Nincs kire, nincs mire várni. Nem kell ugyanazt ismét megtervezni, legyártani - a szaunák már dobozban, készen állnak raktárunkban. Folyamatos, optimális készletezésünknek köszönhetően rendszerint mindig mindegyik szaunánk elérhető. Szortimentünket nagy gondossággal válogattuk össze - így remélhetőleg Ön is megtalálja nálunk amit keres.

szauna.hu - szauna, infraszauna azonnal Részletfizetési lehetőség!

Az OTB Bank Nyrt áruhitele révén szaunáját / infraszaunáját részletekben is kifizetheti.

Szauna.hu OTP áruhitel

szauna.hu ingyenes szállítás Ingyenes szállítás!

A megrendelt szaunát akár már másnap ingyenesen leszállítjuk Önhöz az ország egész területén.

szauna.hu - ingyenes szerelés Össze is állítjuk szaunáját!

Finn szaunáját felár nélkül össze is állítjuk otthonában, hisz ezek több időt vesznek igénybe, nagyobb rutinra van szükség az összeszerelésükhöz.

Az infraszaunák összeszerelése viszont szinte "gyerekjáték", ezért feleslegesen nem kívántuk drágítani azokat. Kérésére azonban jelképes 10.000 Ft-ért szakembereink ezeket is összeszerelik az Ön otthonában.

szauna.hu - szaunára és infraszaunára 2 év garancia 5 év garancia!

Minden szaunára 2 év teljeskörű garanciát vállalunk!

A sugárzókra egyedülálló módon 5 év garanciát biztosítunk.

Szauna jellemzői
Részletek

A fürdődézsa tartozékai:

  • Fatüzelésű, inox lemezből készült kályha kéménnyel
  • Fából készült lépcső
  • Belső ülőpadok
  • Lazurral történő felületkezelés
  • Acél abroncsok
  • Italtartó
  • Kályha elkerítő rács
  • Lefolyó

A fürdődézsa használata, karbantartása:

A dézsafürdőt minimális fenntartási költséggel üzemeltethető! Az elhelyezése előtt mindenképpen vegye figyelembe a környezeti viszonyokat és fokozottan ügyeljen arra, hogy a füstcsőből kiáramló forró levegő és az esetleges szikra nehogy tüzet tudjon okozni! A fürdő dézsát minden esetben kívül-belül lazúrral (Beckers) kezeljük, hogy minimálisra csökkentsük a nedvesség fára gyakorolt hatását. Ezt a kezelést ajánlott kívülről kétévente egyszer megismételni, mert ezáltal megnövelhetjük a dézsa élettartamát! Sose rakjunk tüzet olyan kályhába, ahol a dézsában nincs víz! Csak fával vagy fa brikettel szabad fűteni, az elkülönítő rácsot nem szabad még ideiglenesen sem eltávolítani A kályha ajtaját csakis az erre a célra kialakított fogantyúval szabad megfogni! A füstcső érintését is kerüljék, mert csak a külső levegő hűti, ezért a meleg cső, égési sérüléseket okozhat! Ha folyamatosan vízzel feltöltve tartja a fürdődézsát, gondoskodni kell a rendszeres víztisztásról és a téli fagymentesítésről is! Amennyiben megfelelő mennyiségű sót használ, a dézsában levő víz nem fagy meg, illetve gátolja az algák és a baktériumok szaporodását. Ez esetben egészségjavító fürdőzésre is használható. Ha téli időszakban leengedik a vizet, a fürdődézsát nem használják, semmiképpen nem szabad fűtött – száraz helyen tárolni, ajánlott lefedni, vagy tető alá helyezni! Amennyiben a beltéri használatát választja javasolt a saját anyagából kialakított lábas változat, mert a beépített lefolyó beköthető a szennyvízhálózatba, valamint az edény alatti terület is takaríthatóvá válik! A kezelt felületeken keletkezett mechanikai sérüléseket ajánlott kijavítani. A fürdő dézsa tisztítása során a háztartásban alkalmazott karcmentes tisztítószerek használhatóak. A hypó, klór és egyéb engedélyezett tisztítószerek alkalmazása semmilyen károsító hatással nincs a fára.

Tudnivaló: a használatbavétel során, natúr valamint kezelt felület esetén a víz bebarnulására számítani lehet (az első két-három alkalomig), mely a fában lévő olajok kioldódásának következménye. Ennek a jelenségnek az esztétikai hatáson kívül az emberi bőrre semmilyen negatív következménye nincs.

A kályhát mindenképpen rendeltetés szerint használjuk!  Sohase rakjunk tüzet olyan kályhába, ahol a fürdődézsában nincs víz!

A sófürdőről

A sós fürdők mozgásszervi és reumatikus, neurológia perifériás betegségek, nőgyógyászati és bőrproblémák esetén ajánlottak, illetve stressz oldásra relaxációs céllal. A koncentrált, sós víznek nagyobb a hőmegtartási és közvetítő tulajdonsága, mint az édes vízé, segíti a végtagokban a vérkeringést, csökkennek az ízületi és izomfájdalmak. Egy 30 perces sósfürdő salaktalanító hatása megfelel egy háromnapos böjtnek.

A só fürdő koncentrációja minimum 1%-os legyen, tehát 100 liter vízhez legalább 1 kg kristálysóra van szükség, minél magasabb a koncentráció, annál nagyobb a méregtelenítő hatás. Tehát ebbe a 2m átmérőjű fürdődézsába 40-50 kg só hozzáadása szükséges. A sós fürdő használata után ne mosakodjanak, ne is törülközzenek meg, hagyják a vízcseppeket beszívódni a testbe és magától megszáradni.”

„Az emberi szervezet vízből és sóból áll. A só alatt nem a hagyományos értelemben vett finomított konyhasót értjük, hanem a  természetben, eredeti állapotban előforduló sókat, melyben különböző mennyiségű és minőségű ásványi anyagok vannak. Ezek közül a parajdi só a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz. A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Ez a kézzel bányászott és aprított só,  mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. A parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik)  nem vonják ki belőle a természetes iszapot,  ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz.

Vélemények
Írja le saját véleményét
Éppen ezt véleményezi: Fürdődézsa 2m
Termék címkék
Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.