Tippek infraszauna vásárláshoz

Infraszauna vásárlás előtt fontos, hogy kellőképpen tájékozódjunk, és a nekünk megfelelő infraszaunát válasszuk. Az infraszauna ára nem minden. El kell döntenünk, hogy mekkora kabinra van szükségünk, milyen fából készüljön, milyen sugárzó legyen benne, és milyen “extrákra” van szükségünk.

Az alábbiakban infraszauna kínálatunkat szeretnénk könnyen áttekinthető módon bemutatni.

Infraszaunáinkat 2 fő szempont - az infraszauna anyaga és a sugárzó típusa - alapján csoportosíthatjuk:

Infraszaunák csoportosítása

A fentieken túl ki kell választanunk a nekünk, vagy a helykínálatnak megfelelő méretű infraszaunát. Léteznek 1, 2, 3 és 4 személyes infraszaunák, valamint sarokba állítható infraszaunák.

Tapasztalatunk szerint a méret kiválasztásával van a legkevesebb probléma. Vagy a rendelkezésre  álló hely határozza meg egyértelműen a választást, vagy pedig a család mérete jó kiinduló pont szokott lenni. Jótanács: pusztán biztonsági okokból nem érdemes nagyobb infraszaunát venni. Ha valaki 2 személyes infraszaunában gondolkodik, akkor nem érdemes 3 személyeset venni pusztán azért, hogy biztosan kényelmesen elférjünk benne. A kétszemélyesben kényelmesen elfér két személy.

Az infraszauna ára egyenes arányban nő a méretével. A vörös cédrusból készült infraszauna kabin 30-50e Ft-tal drágább, mint a hemlock. Érdemes megfontolni tehát, hogy új infraszaunánk mennyire lesz szem előtt, milyen környezetbe kerül.

A full spektrum sugárzóval szerelt infraszaunák jelenleg még drágábbak, mint a carbon peneles infraszaunák. Jól látszik azonban a tendencia, miszerint ahogy egyre jobban elterjednek, annál jobban csökken az áruk. Remélhetőleg hamarosan azonos áron tudjuk adni mindkét sugárzót. Infraszaunáink a piacot jellemző minden "extrával" fel vannak szerelve. Ezek tényleg hasznos és jó dolgok, melyek kellemesebbé tudják tenni az infraszauna használatát. Sokaknak azonban nagyon fontos az alacsony ár. Nekik fejlesztettük ki a Basic családot, mely 1 és 2 személyes méretben, egyszerűbb, de mégis tetszetős, modern formája révén gyorsabb gyártást tesz lehetővé, valamint az “extrák” hiánya hihetetlenül alacsony árat eredményez.

“plus”: Infraszaunáink megnevezésében gyakran előfordul a “plus" szócska. Ez csak a megjelenésre utal. Azt jelzi, hogy több üvegfelülettel rendelkezik. Léteznek “zártabb”, “intimebb” infraszauna kabinok (a plus nélküliek), illetve “nyitottabb”, világosabb, több üveggel ellátott kabinok - ezekre utal a “plus”.

Royal infraszauna család: új, “zászlós” terméksorozatunk, melyeket kifejezetten csak számunkra gyártanak a mi elképzelésünk alapján európai célközönség számára.

Honlapunkon szereplő írásainkban, valamint telefonos megkeresés alkalmával is megpróbálunk mindent elmondani, ami szóval kifejezhető, sokszor azonban érdemes felkeresni bemutatótermünket, és személyesen benyomást szerezni infraszaunáinkról. Mert könnyen lehet, hogy a sok “okoskodás” ellenére végül egy illat játssza majd a döntő szerepet.