Hívjon: +36 30 682 98 04

Üdvözöljük a Szauna és Infraszauna áruházban! Bármilyen kérdésben szívesen állunk rendelkezésére, keressen minket bátran bármikor!

Infraszauna

Infraszaunáink széles választékából reményeink szerint bárki megtalálhatja otthonába az ideális infraszaunát. Kiváló minőségű, szinte csomómentes hemlock fenyőből készült infraszaunáink a kicsitől az egészen nagy méretig kaphatóak. Választhatnak a már bevállt carbon panellel szerelt és a még újabb, teljes spektrumú sugárzók között, melyek az infravörös tartomány jóval nagyobb részét lefedve IR-A,B és C típusú sugarakat bocsájtanak ki. Akik szeretik a sötétebb árnyalatokat, az intenzívebb fa illatot a szaunában, néhány modell esetében vörös cédrusból készült változatot is választhatnak. Infraszaunáinkat saját raktárunkból szinte azonnal ingyenesen tudjuk szállítani az ország bármely részére. Kérésére, jelképes 10.000 Ft-ért össze is állítjuk otthonában új infraszaunáját.

Az infraszaunáról, annak jellemzőiről, hatásáról, valamint az infravörös sugárzásról a tudnivalók között többet is olvashat.

31 termék

oldalanként

31 termék

oldalanként