Hívjon: +36 30 682 98 04

Üdvözöljük a Szauna és Infraszauna áruházban! Bármilyen kérdésben szívesen állunk rendelkezésére, keressen minket bátran bármikor!

4 Személyes Infraszauna

A négyszemélyes infraszaunából senki sem fog kívűl maradni. Olyan helyekre is ajánlott, ahol rendszeresen többen is használják egyszerre, vagy ahol egymás számára idegenek is megfordulnak, akik így nem zavarják egymás intim szféráját. Kiváló minőségű, szinte csomómentes hemlock fenyőből készült infraszaunáink rendkívűl kedvező áron kaphatóak. Akik szeretik a sötétebb árnyalatokat, az intenzívebb fa illatot a szaunában vörös cédrusból készült változatot is választhatnak. Választhatnak a már bevállt carbon sugárzóval szerelt és a még újabb, teljes spektrumú sugárzók között, melyek az infravörös tartomány jóval nagyobb részét lefedve IR-A,B és C típusú sugarakat bocsájtanak ki. 

Infraszaunáinkat saját raktárunkból szinte azonnal, ingyenesen tudjuk szállítani az ország bármely részére. Kérésére, jelképes 10.000 Ft-ért össze is állítjuk otthonában új infraszaunáját.

6 termék

oldalanként

6 termék

oldalanként