Hívjon: +36 30 682 98 04

Üdvözöljük a Szauna és Infraszauna áruházban! Bármilyen kérdésben szívesen állunk rendelkezésére, keressen minket bátran bármikor!

Royal infraszaunák kiegészítői

A "Royal" infraszauna-családunkat nagy gonddal fejlesztettük ki. Több éves tapasztalatszerzés után kialakítottunk egy olyan infraszaunát, amit mi magunk is örömmel használunk és így teljes meggyőződéssel jó szívvel forgalmazunk. A legtöbb vásárlónk számára megfelelő megoldást találtunk.

Azonban lehetetlen minden igénynek egyszerre megfelelni: nyújtson tágas érzetet, legyen minél több üveg - ezzel szemben vannak, akik két fal közé helyezik új infraszaunájukat, így nincs szükségük az oldalsó üvegekre..., ekkor építhetünk oda pl. dekoratív sófalat.

Határozott meggyőződésünk, hogy nem fontos a a szemben lévő sugárzók használata! Igény esetén azonban front- vagy talpsugárzókkal is bővíthetőek infraszaunáink. Ezt akkor tartjuk indokoltnak, ha hűvösebb helyre kerül az infraszauna (pl. garázs, pince), ahol a hideggel szemben szükséges lehet a plusz teljesítmény.

Az opcionális kiegészítők révén Önnek lehetősége nyílik arra, hogy a speciális igényeinek megfelelő infraszaunát állítson össze magának.

7 termék

oldalanként

7 termék

oldalanként