A szauna.hu webáruház bemutatása

Mint oly sok minden az életben, a szauna.hu létrehozásának gondolata is szerelemből indult ki. Megpróbáltunk vásárlóként otthonra szaunát beszerezni, de sajnos a hazai kínálat nem nyerte el a tetszésünket. Vagy túlmisztifikált méregdrága egyedi tervezésű megoldásokba futottunk, vagy hosszú heteket kellett volna várni, vagy pedig egyéb okok miatt nem tudtunk magunknak szaunát választani.

A szauna téma átfogó tanulmányozása közben valahogy kialakult a szerelem, és felismertük, hogy korábbi tevékenységeinket ebbe az irányba kell bővítenünk. A webes kereskedelemben elért sikereink és a szauna iránti vonzódás összeállt kerek egésszé, és megalkottuk a szauna.hu webáruházat.

Célunk, hogy látogatóinknak minden szükséges információt megadjunk oldalainkon, és átadjuk mindazt a tapasztalatot, amit mint szauna használók, importőrök és kereskedők összegyűjtöttünk.

Reméljük, gondosan összeállított szortimentünkből vevőbarát árképzésünknek valamint folyamatos akcióinknak köszönhetően mindenki megtalálja magának az otthonába megfelelő szaunát.

Szaunáinkat saját magunk importáljuk, a szervizelést mi biztosítjuk - teljes felelősséget vállalva termékeinkért - hisz vásárlóinkat hosszú időn át szeretnénk akár szerviz támogatással, akár tanácsadással akár a szükséges kiegészítők biztosításával a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni.

Böngésszen kedvére oldalainkon, és ha bármi kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.

 

Szaunáinkat importálja:

Varga Gábor E.V., 2030 Érd, Bagoly u. 83.

Szeretettel várjuk bemutatótermünkben:

2030 Érd, Budai út 20.

A nyitvatartásról egyeztessünk!

 


 

Google Térkép:


Nagyobb térképre váltás