Royal infraszaunák

2014 tavaszán repülőre szálltunk, és ellátogattunk a kantoni vásárra. Ez a világ egyik legnagyobb vására, ahol végtelen mennyiségű gyártó rengeteg témában várja leendő és meglévő partnereit.

Szauna.hu a kantoni vásáron

Mi a szauna-piacot térképeztük fel. Rengeteg gyártóval és termékeikkel volt alkalmunk megismerkedni. Látogattunk gyárat is, ahol végigkísérhettük, hogyan lesz a Kanadából konténerben érkező fából dobozba csomagolt kész szauna.

Szauna.hu a kiállításon

Látogatásunk rendkívül sikeresnek mondható. Megismerkedtünk egy olyan gyártóval, akivel a mai napig öröm a közös munka. Rendkívül nyitott, “európai” hozzáállásuknak köszönhetően sikerült közösen a mi igényeinknek megfelelő, kifejezetten számunkra készülő Royal és Basic infraszauna-családokat megalkotnunk.

Szauna.hu a gyár előtt

 Vásárlási szempontból óriási különbség persze nincs a többi szaunánkhoz képest, hisz ezek is csak valamiféle kabin és sugárzók ötvözete. Mégis a sok befektetett munka, és apró részletek (mint pl. a kezelő panelen is büszkén megjelenő logónk) miatt, és az a tudat, hogy ez csak a miénk, sehol a világon ezek nem kaphatóak másnál, mind-mind arra késztet minket, hogy mint “édes gyermekünkre” tekintsünk rájuk. Ezáltal a jövőben is egyre inkább ezek köré épül majd a szortimentünk, ezekkel szeretnénk a környező országokat is megnyerni.

A fentieket összefoglalva bátran (és büszkén) ajánljuk ezeket az infraszaunáinkat, mert tudjuk, hogy jó minőségűek, nagyon jó áron kaphatóak, és mert mi is bármelyiket szívesen felállítanánk otthonunkban.