Hívjon: +36 30 682 98 04

Üdvözöljük a Szauna és Infraszauna áruházban! Bármilyen kérdésben szívesen állunk rendelkezésére, keressen minket bátran bármikor!

RaktáronAkció!

Solar plus Royal Cédrus infraszauna 2 személyes

Főbb jellemzői:


infraszauna_dézsa_ikon Anyaga: Vörös Cédrus
infraszauna_dézsa_ikon Sugárzó típusa: Full spectrum sugárzó
infraszauna_dézsa_ikon Külső méret: 119 * 104 * 190 cm
infraszauna_dézsa_ikon Belső méret: 107,7 * 94,5 * 176 cm
infraszauna_dézsa_ikon Teljesítmény: 1600 W
infraszauna_dézsa_ikon Sugárzók száma: 5 db
infraszauna_dézsa_ikon Súly: 135 kg

Normál ár: 429 900,00 Ft

Akciós ár: 360 000,00 Ft

szauna.hu Jöjjön el hozzánk Jöjjön el, próbálja ki!

Jöjjön el bemutatótermünkbe, válogasson kedvére, győződjön meg a minőségről és próbálja ki a saját bőrén mindazt, amit ezeken az oldalakon megpróbálunk körülírni!

Címünk: 2030 Érd, Budai út 20.

Nyitvatartás: Egyeztessünk!

szauna.hu - szauna, infraszauna azonnal Szaunáját azonnal viheti!

Szaunáinkat saját magunk importáljuk. Nincs kire, nincs mire várni. Nem kell ugyanazt ismét megtervezni, legyártani - a szaunák már dobozban, készen állnak raktárunkban. Folyamatos, optimális készletezésünknek köszönhetően rendszerint mindig mindegyik szaunánk elérhető. Szortimentünket nagy gondossággal válogattuk össze - így remélhetőleg Ön is megtalálja nálunk amit keres.

szauna.hu - szauna, infraszauna azonnal Részletfizetési lehetőség!

Az OTB Bank Nyrt áruhitele révén szaunáját / infraszaunáját részletekben is kifizetheti.

Szauna.hu OTP áruhitel

szauna.hu ingyenes szállítás Ingyenes szállítás!

A megrendelt szaunát akár már másnap ingyenesen leszállítjuk Önhöz az ország egész területén.

szauna.hu - ingyenes szerelés Össze is állítjuk szaunáját!

Finn szaunáját felár nélkül össze is állítjuk otthonában, hisz ezek több időt vesznek igénybe, nagyobb rutinra van szükség az összeszerelésükhöz.

Az infraszaunák összeszerelése viszont szinte "gyerekjáték", ezért feleslegesen nem kívántuk drágítani azokat. Kérésére azonban jelképes 10.000 Ft-ért szakembereink ezeket is összeszerelik az Ön otthonában.

szauna.hu - szaunára és infraszaunára 2 év garancia 1+1 év garancia!

Minden szaunára 1 év teljeskörű garanciát vállalunk!

A sugárzókra +1 év garanciát biztosítunk.

Szauna jellemzői

Részletek

A "+" jelre kattintva bővebb információk olvashatóak az egyes jellemzőkről.

Vörös cédrus

A puha vörösesbarna faanyagot különleges megjelenéséért, illatáért és rothadással szembeni nagymértékű ellenálló képességéért kedvelik. Szauna építéshez ideális. Gyönyörű erezete van és nincsenek benne gyantacsomók. A jellegzetes, kellemes cédrus illatát rendkívül sokáig megőrzi (éppen ezért hálószobába mi nem tennénk), nem állandósul benne semmilyen testszag. A fában lévő természetes töltőanyagoknak köszönhetően sokáig ellenáll bármiféle kezelés nélkül a különböző kártevőknek, gombáknak. Az infraszauna kabin belseje természetesen kezeletlen, kívül viszont színtelen lakkal kezelt a még szebb hatás és a tartósság érdekében. Sajnos lényegesen drágább, mint a hemlock fenyő, de ha bútor funkciója is lesz az infraszaunának, illetve a leendő környezet igényli, akkor érdemes ezt választani.

Full spectrum sugárzó

Full spectrum infraszauna sugárzó

A full spectrum sugárzó néhány éves technológia, mostanában van elterjedőben. A teljes spektrumú lámpák már a bekapcsolásuk pillanatától kezdve infravörös sugarakat bocsátanak ki, ráadásul mindhárom tartományban, azaz IR-A, IR-B és IR-C típusú sugarak érik testünket. Így az infrasugarak a hatásukat már mintegy 4-5 mm mélyen a bőrünk alatt fejtik ki. Ezáltal technológiailag fejlettebbnek mondhatóak (mint pl. a carbon sugárzók), azonban a csöves jellegük miatt kevésbé komfortosak.

Különbség a carbon és a full spectrum sugárzó között:

  • A carbon sugárzót elő kell melegíteni, a full spectrum sugárzót nem.
  • A carbon sugárzó nem bocsát ki látható fényt, míg a full spectrum sugárzó igen - azaz világít.
  • A carbon sugárzó lapsugárzó, azaz a teljesítményét nagy felületen adja le. Ezáltal kellemes, "lágy", körülölelő meleget hoz létre a kabinban.
  • A full spectrum sugárzó csősugárzó, azaz a teljesítményét jóval kisebb felületen, koncentráltan adja le. Ezáltal (és amiatt, mert jóval méyebbre hatol a bőrünkbe) sokkal intenzívebb, sugárzóbb, tolakodóbb meleget áraszt. Ezt egyesek kellemetlennek, túl agresszívnek, mások pedig kifejezetten jónak ítélik meg, mert legalább "szaunás érzetet" kelt bennük. Érzetre a korábbi kerámiasugárzókhoz hasonlítható.

A végeredményt tekintve mindkét sugárzó felmelegíti a kabint, minket, és izzadni fogunk.

Áramszükséglet, 230V, 50Hz

Nem igényel semmilyen átalakítást az otthoni elektromos hálózat, csak egy szabad konnektor szükséges a működéshez. A szauna használata (30 perc használat) csupán kb. 35 Ft-ba kerül. Az infrakabin tetején található ki egy bő 2m-es kábel, ami akár hosszabítóba is dugható, ha nincs a közelben konnektor.

Hőálló edzett üveg

Az ajtó 6 mm-es, az ablakok pedig 5 mm-es hőálló, edzett, átlátszó üvegből készültek. Az 54cm széles ajtó illetve az oldalabakok rendkívűl tág térérzetet biztosítanak.

Villámgyors összeszerelés

Gyors rögzítés

Infraszaunáink kész elemekből állnak, melyeket bármiféle szerszám nélkül villámgyorsan lehet összeállítani. Az elektronika kábelei a kabin tetején futnak össze, melyeket összeillesztve már kész is az infraszauna összeszerelése. Tekintse át az összeszerelési útmutatót. Az egyszerű összeállításnak köszönhetően a későbbiekben saját maga is gond nélkül áthelyezheti infraszaunáját.

Összeszerelési és használati útmutató

Rádió, MP3, USB, SD-kártya

Rejtett rádió

A szauna tetejében egy mozdulattal könnyen le- és felhajtható két hangszórós rádió van elhelyezve, hogy még teljesebb legyen az élmény. A rádió SD-kártyaolvasóval és USB csatlakozóval is rendelkezik, így kedvenc digitális MP3-as albumai egy mozdulattal lejátszhatóak.Nyitott rádió

Színterápia

Infraszauna színterápia

Az infrakabin tetejében egy távirányítóval szabályozható színváltós ledlámpa található, mely különböző színű vagy esetleg fokozatmentes folyamatos színátmenetes megvilágítást biztosít. Ennek köszönhetően Ön aktuális hangulatának megfelelő megvilágításban élvezheti a szaunázást, aki pedig járatosabb a témában, terápia jelleggel tudatosan megválaszthatja a neki megfelelő színt.

Oxigén ionizátor / ózon generátor

Infraszauna ionizátor / ózongenerátor

Az oxigén ionizátor negatív ionokat bocsát ki, ezáltal sokkal frissebb levegőt biztosít az infraszauna-kabinban. Segíti a szervezet lugosítását is. Ózon funkcióban pedig fertőtleníti a szauna levegőjét, segít a tisztántartásban és az egészséges környezet megőrzésében.

Digitális vezérlés

Infraszauna digitális vezérlés

Modern, egyszerűen kezelhető érintőpaneles digitális szaunavezérlő található az infraszauna-kabin belsejében. A vezérlő maximálisan 70 C-os hőmérsékletet, illetve 90 perces időzítést tesz lehetővé. A kezelő panelről kapcsolható a továbbá egy olvasó lámpa, valamint a színterápia.

Szabályozható szellőzés

Infraszauna szellőző

A tetőbe épített szabályozható szellőzésnek köszönhetően biztosított a friss levegő a szaunában.

Megújult változat

A Royal és a Basic családba tartozó infraszaunákat mi magunk fejlesztettük a gyár közreműködésével. Célunk az volt, hogy a mi igényeinknek megfelelő infraszaunát alkossunk a korábbi tapasztalatok és a vásárlók igényei alapján. A visszajelzések alapján úgy érezzük, hogy sikerrel jártunk, és büszkén forgalmazzuk ezeket a modelleinket.

Az élet azonban nem áll meg, és mi sem dőltünk hátra, hanem meghallgattuk vásárlóink véleményét és az újabban felmerült igényeknek megfelelően továbbfejlesztettük infraszaunáinkat.

Szigetelt falak

A piacon egyedülálló módon a falszerkezet most már szigetelést is tartalmaz. Mivel továbbra is beltéri infraszaunáról van szükség, ezért nem létszükséglet a szigetelés. A fejlesztést az indokolta, hogy sokan helyezik el szaunájukat "hideg beltérben", azaz pincében, esetleg fűtetlen garázsban. Az ilyen esetekben nagyon jól jön a plusz szigetelés. Azok a vásárlók pedig, akik továbbra is az otthon melegében használják infraszaunájukat, némi energiát spórolhatnak.

Opcionális sugárzókkal bővíthető

Ezt az infraszaunát további sugárzókkal bővíthetjük. Lehetőség van talpsugárzó és az ablakokba frontsugárzó(k) beszereléséhez, melyekhez a rejtett csatlakozókat előkészítettük. A szigeteléshez hasonlóan a további sugárzók csatlakoztathatóságát is a hideg indokolja. Azaz normál esetben nincs szükség a használatukra, de vannak olyan helyzetek, amikor a hideg környezettel szemben jól jön a plusz teljesítmény.

Opcionális sófallal bővíthető

Sokan fordultak hozzánk azzal, hogy pl. gyermekük asztmatikus betegségben szenved, és sófallal szeretnék bővíteni a kabint. Megalkottuk. A szaunakabin ablakiba 2db beépítő keret segítségével feltornyozhatjuk a sótéglákat. A keret a szauna saját anyagából készült, méretpontos, azaz a végeredmény úgy néz ki, mintha gyárilag beépített sófalról lenne szó, nem pedig egy utólagos bővítésről. A sófalnak köszönhetően infraszaunánkat nem csupán hasznos, hanem kívülről és belülről egyaránt tetszetős, érdekes kiegészítővel láthatjuk el.

Kikapcsolható vádlisugárzó

A vádlisugárzó mellett egy kapcsolót helyeztünk el, így a visszér betegségben szenvedők könnyen kikapcsolhatják a vádli sugárzót. A család többi tagja azonban zavartalanul szaunázhat.

Szürke védőrács

A korábbi piros védőrács helyett kevésbé feltűnő, visszafogottabb, szürke színű védőrács található a sugárzócső előtt.

Külön kapcsolható az olvasólámpa és a színterápia

Megújítottuk a kezelőpanelt is. A kabinban lévő olvasólámpa és a külső világítás külön gombbal kapcsolható a színterápiától.

Vélemények

Írja le saját véleményét

Éppen ezt véleményezi: Solar plus Royal Cédrus infraszauna 2 személyes

Termék címkék

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Azonos méretű infraszaunák:

Carbon plus Basic infraszauna 2 személyes

Carbon plus Basic infraszauna 2 személyes

Normál ár: 289 900,00 Ft

Akciós ár: 239 000,00 Ft

Solar plus Royal infraszauna 2 személyes

Solar plus Royal infraszauna 2 személyes

2 vélemény

Normál ár: 389 900,00 Ft

Akciós ár: 280 000,00 Ft

Carbon plus Royal infraszauna 2 személyes

Carbon plus Royal infraszauna 2 személyes

Normál ár: 349 900,00 Ft

Akciós ár: 280 000,00 Ft

Carbon plus Royal Cédrus infraszauna 2 személyes

Carbon plus Royal Cédrus infraszauna 2 személyes

Normál ár: 399 900,00 Ft

Akciós ár: 350 000,00 Ft